luni, ianuarie 18

Legendele paradis-ului



Vanessa Paradis mi se pare frumoasa si urata in acelasi timp. Ca sa fiu sincera, urata si frumoasa, in aceasta ordine o percep eu. Am vazut poze in care nu arata deloc bine(dar absolut deloc!)si poze incredibil de sexy, in care arata ca o femme fatale, cu o gingasie si o delicatete incredibile. Nu stiu cum reuseste sa isi pastreze resursele acestea de tinerete si prospetime de fetiscana desi se apropie de 40 de ani!

10 comentarii:

Camelcutza spunea...

Eu zic ca oricine ar fi cu Johnny Depp, va arata bine si la 100 de ani:P

SoSheSays spunea...

Pai atunci pune si o poza cu ea urata.
Mie nu mi se pare nici urata nici frumoasa ci draguta, interesanta si unica.

Anonim spunea...

intr-adevar nu este o femeie frumoasa, insa are acel ceva care te face sa o privesti a doua oara si sa iti placa.

Butterfly spunea...

Imi place de ea, mi se pare o frumusete specific frantuzeasca, dar nu imi place strungareata...:D

calina spunea...

Stiu ca nu are legatura cu post-ul dar, te rog mult, ajuta-ma cu un sfat: am 40 ani, abia acum cativa ani am inceput sa folosesc crema pentru ochi. Am constatat ca am pielea de sub ochi "varza", in special atunci cand rad.Am si renuntat sa ma rad pentru ca se vede foarte urat, parca as avea 70 ani :) Pielea si-a pierdut din elasticitate si arata rau. In afara de celebrele injectii, imi poti recomanda o crema buna, care sa aiba un rezultat cat de cat vizibil? Acum folosesc Clinique All about eyes rich. Hidrateaza, dar atat. Merci mult!

Ella Gheorghiu spunea...

Adela,nu cred ca ai avut timp sa citesti si comentariul meu pe blogul topsecret...eu o admir mult pe Vanessa,mi se pare ca este o frantuzoaica fermecatoare si ca si Camy cred ca oricine l-ar avea pe Johnny Depp ca partener de viata,ar arata bine...te pup!

adela sirghie spunea...

Beauty, nu am vrut sa fiu "fata rea" si sa pun pozele in care mi se pare urata. Ar fi trebuit sa le pun? Hmmm...

adela sirghie spunea...

Iunia, bine ai venit pe beautynews!

adela sirghie spunea...

Callina, bine ai venit pe beautynews! Eu iti recomand firma de dermato-cosmetice Lierac(numai in farmacii)- Coherence Yeux sau Anti Rides Lissant Creme Riche(exista si varianta fluida), sau firma dr Brandt(o gasesti numai la Sephora), serum pt ochi Time Arrest(i-am facut si un review in urma cu cateva luni). O alta crema puternica este dr Murad Intense Wrinkle Reducer for Eyes(tot numai la Sephora).
Pe de alta parte, trebuie sa ai rabdare cu cremele, ele isi fac in timp efectul, deci nu vei vedea rezultate de la o luna la alta. Astept insa sa ma tii la curent cu problema ta. Xoxo.

calina spunea...

Adela, infinite multumiri pentru sugestii. Am sa te tin la curent :)