vineri, aprilie 16

I don't wanna talk about it


Zilele trecute am fost la o documentare de beauty prin supermarket-uri. Eram in cautarea unui demachiant de ochi, eram si interesata sa vad cum mai arata noutatile mass-market, ce expunere mai au, ce mai cumpara lumea, nimic nou sub soare, sunt sigura ca toate facem acest lucru din cand in cand. Un fel de window shopping, vasazica. Demachiant de ochi de la Elmiplant nu am gasit, cel de la Gerovital Plant nu m-a atras pentru ca doua fete mi-au scris pe blog ca le-au usturat ochii. Si am ajuns in fata unui display L'Oreal. M-am uitat la toate produsele si mi-am dat seama ca pur si simplu nu pot sa cumpar nimic, absolut nimic de la ei. Imi sunt extrem de antipatici din cauza reclamei agresive, neobosite, desantate si mi se pare ca eu nu am nimic, absolut nimic in comun cu L'Oreal. De-a lungul timpului, am mai cumparat, sporadic, cate un produs de la ei, nu am avut experiente neplacute, nu mi-au aparut cosuri sau alergii, deci nu am un capat de acuzare "beton". Daca la Nivea pot mentiona ca imi place mirosul cremelor si lotiunilor, si mai cedez din cand in cand datorita acestui subiectivism, la L'Oreal nu imi place nimic, nu ma atrage nimic. Probabil prea multa reclama ma indeparteaza, pune lumea pe fuga(cazul meu). Am un singur produs de la ei, un creion contur de buze roz stins. Si demachiant de ochi am cumparat, pana la urma, de la Nivea.
DON'T USE WITHOUT MENTIONING THE SOURCE

24 de comentarii:

Deena spunea...

Adela, intr-adevar cei de la L'oreal au un mod cam agresiv de promovare.Eu personal nu am folosit prea multe produse de la ei, dar urmeaza sa imi iau demachiantul pentru ochi bifazic deoarece mi l-au laudat multe persoane!Am gasit review-uri bune si pe cateva bloguri de la noi, asa ca m-am gandit sa il incerc si pe ala sa vedem ce stie sa faca!

Anonim spunea...

Credeam ca sunt singura care are "alergie" la reclama agresiva si in loc sa dea buzna in magazin sa cumpere produsul, fuge in directia opusa.

Produsele Elmiplant le gasesti cu siguranta in farmacii in primul rand.

Unknown spunea...

Si mie-mi este antipatic L'oreal...pana acum nu m-am gandit de ce; pur si simplu, il oculesc...

Anonim spunea...

problema la loreal este ca folosesc manipularea in reclame. ori manipularea distruge orice relatie, fie ea relatia consumator-producator! oamenii stiu si simt ca sunt manipulati si nu mai au incredere :(...si li se face scarba, si obosesc de atatea si atatea nevoi create peste noapte de producatori avizi de bani si profit.

inceraca demachianul pentru ochi si fata de la ivatherm, este foarte foarte bun! :)

Beatrix spunea...

Eu azi mi-am luat servetele demachiante de la elmiplant si aveai dreptate sunt o minune!!!Pretul este unul de 9 ron, chiar am ramas impresionata de cat de ieftin a fost.
Nici pe mine nu ma atrage L'oreal, motivul? La fel ca si tine cand observ ca se face zarva multa asupra unui lucru de-al naibii nu vreau sa il am. Nu imi place cand ceva este extrem de mediatizat, parca am impresia ca ma minte si vrea sa mi-l bage pe gat si parca ceva nu e ok.

Magda spunea...

vaaai excat asta mi se intampla si mie cu l'oreal-ul,fug de ei tot timpul.nu le cunosc produsele si nu ma intereseaza sa le cumpar.nu m-am gandit niciodata de ce dar cred ca acesta este raspunsul:prea multa reclama

Andreea spunea...

Adela,nici eu nu sunt fan L'oreal.Cred ca prea multa reclama dauneaza uneori!

Ema, Brasov spunea...

Adela, am cumparat acum o saptamana de la L'oreal un fond de ten fondant (L'oreal Accord Parfait). Produsul e bunicel, dar modalitatea de prezentare a produselor a fost jalnica. Am stat aproape 30 minute cautand un fond de ten (aveam de ales intre Revlon, Maybelline si L'oreal). Vanzatoarele erau pe langa. Am intrebat de un termen de valabilitate (pentru ca nu era inscriptionat) si de ce pe capacul produsului era trecut un alt fabricant decat cel mentionat pe sticluta cu fond de ten. Nedumerire totala. Fetele erau depasite. Ma tem sa nu fie ceva contrafacut. A... totul s-a intamplat la Carrefour Bv.
Ema

adela sirghie spunea...

@Deena: si eu am avut demachiantul acela de ochi, a fost bun, dar cam agresiv, nu era indeajuns de delicat(eu am ochi sensibili)
@Clarra: amcautat si in farmacii, dar se pare ca demachiantul acela e greu de gasit.
@Simona, am demachiantul Ivatherm (Ivamat pentru fata si ochi) si imi place la nebunie:)
Insa nu imi place deloc sa imi demachiez ochii cu lapte, deci caut texturi gel sau lotiuni.
Dar pentru fata este grozav, chiar aveam de gand sa scriu un review generos.

Anonim spunea...

Adela, demachiantul Elmiplant il gasesti sigur la auchan sau dm, eu de acolo il iau de obicei. Sunt foarte multumita de el, urmeaza sa-l iau si pe cel de fata cand mi se termina cel de la alverde. te pup, Geo

Anonim spunea...

Adela, Collistar are un demachiant bifazic pt ochi.. poate vrei sa-l incerci si ne spui cum e :-) Rox

Felicia spunea...

Nici eu nu prea agreez l'oreal-ul,si nici produsele din grupul lui.Vichy si Lancome.Dar sa nu uitam ca l'oreal-ul de la noi e facut in Polonia.
Singurele produse de la ei care mi-au placut a fost linia de corp.

Anonim spunea...

cei de la elmiplant au cont pe facebook,intreabai acolo unde il poti gasi..

Cristina Cioba spunea...

bună. ţi-am citit absolut tot blogul. am şi eu aceaşi problemă cu părul despicat. ai scris mai multe postări despre Keune. am dat de siteul lor, dar nu se poate lua online. cum le găsesc? menţionez că nu sunt din Bucureşti. aş fi recunoscătoare dacă ai avea un minuţel liber să îmi răspunzi printr-un comentariu pe blogul meu. îţi mulţumesc din suflet!

PS.-Scrii ultra mega foarte mişto. am avut multe de învăţat de la tine. merci din suflet. eşti şi in blogrollul meu.
o zi superbă să ai!
PS2- Nu arăţi de mai mult de 25 de ani.

Anonim spunea...

Am folosit demachiantul pentru ochi de la Nivea Visage cativa ani bunidar ajunsese sa nu-mi mai placa. Ma usturau ochii de la el. Asa l-am descoperit pe cel de la Oxyance si pot spune ca e foarte bun. Singura problema e ca se consuma cam repede si e cam scump.

Anonim spunea...

Adela,eu am tenul sensibil,nu uscat.as putea folosi ivamat ivatherm pt piele sensibila si uscata?eu in mod normal avand tenul mixt sensiibl.multumesc anticipat,Alessia

adela sirghie spunea...

@Alessia: sigur ca da!

adela sirghie spunea...

Geo, Christine, bine ati venit pe beautynews!

adela sirghie spunea...

@Anaayana, bine ai venit pe beautynews. Si eu am un gel demachiant de la Oxyance, imi place mult, o sa incerc si demachiantul
@Rox: Da, si Collistar pare sa fie o varianta buna, pana acum nu am incercat decat o pudra sclipicioasa de la ei:)

Vera spunea...

Adela, eu mi-am luat in urma cu cateva zile demachiantul de ochi de la elmiplant dar pe mine ma ustura ochii si parca imi arde pielea din jurul ochilor dupa ce il folosesc. L-a incercat si o prietena si ei i s-a parut ok.
Cel de la Nivea imi facea acelasi lucru, de la Sephora la fel... Am observat insa ca demachiantele 2 in 1, pentru fata si ochi care au la baza crema si nu sunt tip lotiune mi se potrivesc.
Am ochii mai sensibili, sper ca esti mai norocoasa la capitolul asta. :)

Cristina Cioba spunea...

mulţumesc din suflet pt răspuns, eşti o scumpă. o seară frumoasă iţi doresc, ai mai câştigat un cititor fidel.
te pup, şi săru mâna înca odată. te mai aştept la mine pe blog

Anonim spunea...

Si mama a avut o crema antirid de la L'oreal de care a fost dezamagita.Recent si-a luat de la Gerocossen si s-a dovedit a fi mai buna si la un pret mai mic.Stiti vreun gel de dus cu aroma de lavanda?:)multumesc anticipat

adela sirghie spunea...

@Anonim: Sabon si L'Occitane, dar sunt mult prea scumpe pentru niste geluri de dus. Insa la supermarket nu am vazut, de fapt nici nu am cautat pana acum. Daca gasesc ceva ok, o sa iti scriu aici.

Anonim spunea...

@Anonim, gel de dus cu lavanda este si "La provence" - il gasesti in Carrefour cu aproximativ 10-12 ron. Mai au si cei de la Manufaktura gel cu lavanda, dar parca e mai scump, in jur de 25 ron daca nu ma insel...